Lukijat

lauantai 22. marraskuuta 2014

Lapasia,,,,,

Näiden suosio ei tunnu laantuvat aina vaan lisää tulee tilauksia ja nää on kyllä mukavia tehdäkin.
7-velj+Tango Fani lankoina koot;aikuisten,6v,5v,4v,3v, ja 2v.
Näissä on hapsut sisäpuolellakin.


4 kommenttia:

 1. Ihania ovat kyllä. Mie en oo noita koskaan tehnyt ja myinkin toissa kesänä kolme isoa muovikassillista hapsulankoja pilkkahinnalla pois torissa, kun joku niitä kyseli ja ilmoitteli, ettei niitä enää saa mistään.Ttakavuosinahan nuo siililapaset olivat oikea hitti ja kyllä niitä näkee vieläkin. Kaunis malli todellakin ja mieluisia ovat varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,joo tuo Tango Fani mitä näissä on "piikkeinä" ei enään vuosiin valmistettu harmi vaan kun on kaikein paras tähän tarkoitukseen jos jollakin sitä viellä löytyisi saa tarjota mulle,ostaisin jos löytyy.

   Poista
 2. Ihanan värisiä :) Rva Pyryn nettikaupassa on samantyylistä lankaa myytävänä kuin Tango Fani. Mä kanssa poistin hapsulangat varastostani kun en uskonut että niitä vielä tarvitsisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,
   Juu kyllä noita hapsulangoja löytyy useampaakin laatua mutta näissä siileissä paras on tuo Tango Fani olen kokeillut muitakin ei tule yhtä kaunista jälkeä.

   Poista

Liukuesteitä,,,,

  Tein lisää näitä "liukuesteitä" Pullon-purkin aukaisussa käteviä, käy myös liuku esteenä kulhon,lautasen,mukin alla. tein muutam...