Lukijat

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Ongelmia tietokoneen kanssa,,,,,

Mulla on ollut ongelmia tietokoneen kanssa siis pöytäkoneen kun se sammuilli itsestään kesken toimintojen monen monta kertaa olen tännekin kirjoitellut ja kone sammuu ennen tallentamista.
Nyt mulla tälläinen kannettava tietsikka jolla opettelen uuden käyttö järjestelmän niksejä.
Kuvia ei nyt ole viellä kuin tästä koneesta kokeilu mielessä kuinka kuvien laittoa.
Tilaus työnä valmistuivat vauvasiililapaset ja tossut piakkoin syntyville kaksoipojille.
Kiitettävästi on kävijöitä blogissa ollut tällä välillä KIITOS! kaikille ,kommentoijia on muutamia joiden kesken arpoi lapsenlapseni 2 v. lapussa luki "mammutti" laitatko tulee tietojasi s-postilla.

3 kommenttia:

 1. Onnea opetteluun kannettavan tietokoneen kanssa. Mää olen itse kyllästynyt siihen, että tietokoneitten kanssa pitää tapella, asentaa ja toivoa, että kone toimii moitteettomasti monta kuukautta/vuotta. Kannettavan keski-ikä on noin kaksi vuotta eli kannettavat koneet eivät kestä kauan niin kuin pöytäkoneet, mutta kannettavia on helppo siirtää paikasta toiseen. Pitää vaan muistaa laittaa kansi alas, ennen kuin siirrän pöydältä sohvalle. Kansi auki ei ole hyvä siirtää kone paikasta toiseen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos,opetteluahan tämä noiden ohjelmien ja latauksien kanssa,onneksi kuvien laitto ja pienennys on samalla ohjelmalla kuin pöytäkoneessani oli.


  Tuo korjaa ja on meidän tuttu joka kyllä asentaa ja huoltaa meidän koneet ja antoi sellaisen neuvon että kannettava kone on aina oltava kovalla alustalla ei sänkyssä,sohvalla,sylissä ym. muualla pehmeällä eikä saa olla pöytöliinaakaan koska tuuletus on pohjassa.

  VastaaPoista
 3. Jeps, minulla on aina ollut coolereita kannettavien tietokoneiden alla varmuuden vuoksi, kun työskentelen pöydän äärellä.
  Tämä cooleri on ollut käytössä jo kolme vuotta ja minulla on toinenkin cooleri, vanhempi kuin tämä. Nykyinen on mukavan kalteva niin kädet eivät väsy kun kirjoitan pitkään.

  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/26693/ddfdh/Cooler-Master-NotePal-Infinite-EV0-kannettavan-jaahdytysalus

  VastaaPoista

Liukuesteitä,,,,

  Tein lisää näitä "liukuesteitä" Pullon-purkin aukaisussa käteviä, käy myös liuku esteenä kulhon,lautasen,mukin alla. tein muutam...