Lukijat

torstai 12. syyskuuta 2013

Kasseja virkaten.

Muovinaru-aihiosta virkkattuja kasseja sininen ja violetinen kassi menivät jo etteen päin ne on virkattu kiinteillä silmukoilla,vihreä virkattu kiinteiden takareunoista on korkeampi se täytyy markinoida eteen päin.

Tuollainen violettinen pitäisi ainakin viellä virkata selaisella vihreällä kukalla ja kiinityksellä.

Pohjaan laitoin kovikkeen jonka neuloin kiini että pysyy paikallaan sekä kassi pysyy pystyssä paitsi tuo vihreä on löysempi virkaus.

12 kommenttia:

 1. Veikeät värit, varmaan näppäriä pikkuostoksille tai vapaa-aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,tein itselleni tuollaisen violetin jo aikaisemmin jota olen käyttänyt joka päivä,mahtuu hyvin kännykkä ja rahapussi kulkeen mukana.

   Poista
 2. Ihania kasseja olet tehnyt!

  Olen laukkufriikki, joten minulla on erilaisia laukkuja ja kasseja. Tyttäreni tilasi minulta neulotun olkakassin ja etsin yhä sopivaa lankaa, koska ohjeen oleva lanka ei ole enää kaikissa kaupoissa. Sitäpaitsi ohjeen oleva lanka ei ole hyvin kestävä joten etsin parempaa ja kestävämpää teini-ikäisen tyttären hurjassa vauhdissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,tää muovinaru aihio on tosi kestävää ja voi pestä pesukoneessakin.

   Poista
 3. Kivoja laukkuja olet tehnyt. Tuo vihreä on kaunis

  VastaaPoista
 4. Kauniita kasseja. Minä ihastuin tuohon siniseen punaisella kukalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,sinisessä kassissa on oranssinen kukka ja sulkija.

   Poista
 5. Minä taas tykkään tuosta violetista <3 Katselin tuolta aikaisemmasta postauksesta että olit tehnyt kauniin Petunian. Varmasti lämmittää saajaansa :)
  -Bemu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,olen tehnyt jo kaksi Petunia huivia Varpu-langasta toinen ruskean sävyinenjoskus huhtikuun posautuksessa on siittä kuva niistä tulee tosi ihanan pehmeitä ja ovat lämpimiä,seuraavaksi teen samanlaisen samasta langasta pun.musta sävyisenä ensi toukokuulla on seuraat 60v.päivät.

   Poista

Liukuesteitä,,,,

  Tein lisää näitä "liukuesteitä" Pullon-purkin aukaisussa käteviä, käy myös liuku esteenä kulhon,lautasen,mukin alla. tein muutam...