Lukijat

tiistai 20. elokuuta 2013

Lehtiä ja lankaa,,,,

Amulla kävin verikokeissa ja poikkesin kaupassa josta matkaan tulivat 2 ker.7-veljestä ja 5 ker. Nallea.

 Posti toi Lapaset,Sukat & asusteet lehden.
Nämä hain äsken matkahuollosta oli tosi nopea toimitus,edellisessä  osiossa olevat Tivolista tehdyt sukat tilaaja haki ne ja pyysi tekemään puseron samaisesta langasta olen tehnyt hänelle jo kaksi puseroa ensimmäisen Rose mohairista ja toisen Samos Lolipop .

Mutta mistä saan Tivoli lankaa kun oli kausilanka,laitoin viestiä pe iltapv. Novitalle kysellen mistä voisin ruveta sitä etsimään viellä illan suussa tuli viesti että heiltä löytyy olin jo mökillä silloin.
Laitoin su illalla viestiä mistä tillaan ja kuinka maksan ja tilaisin myös 2 ker.Huurre,2 ker. Nallea sekä Helpot mallit lehden.
Ma aamulla puoli kahdeksan tuli viesti että kiitos tilauksesta kaikki löytyy oottelin tietoa mitenkä maksan ja tarkennusta posti vai matkahuolto kuljetulsesta.

Tänään tuli viesti matkahuollosta että oli paketti haettavissa ja lasku oli mukana.

Itse en noista kumpaakaan lehteä oikeastaan tarvitse mutta olen näitä tilannut tähtäimessä jossain vaiheessa antaa niitä lastenlapsilleni kun tuntuu niilläkin olevan kiinostusta käsitöihin,10 v.oli käsityö numero 9 ja 2,5v pyytää omaa lankaa ja virkkuuta eli virkkuukoukkua.

2 kommenttia:

  1. Jospa nyt kommentointi onnistuisi. Edellinen kommentti katosi jonnekin ja sitten ilmestyi jokin ihme sivusto:(
    Mutta, upeita ostoksia. Tuo lapas/sukka lehti täytyy kyllä hankkia itsellekin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos,onhan mulla lankaa vaikka kuinka paljon jemmassa mutta ei koskaan sitä mitä väriä tarvitsisin.

    VastaaPoista

Liukuesteitä,,,,

  Tein lisää näitä "liukuesteitä" Pullon-purkin aukaisussa käteviä, käy myös liuku esteenä kulhon,lautasen,mukin alla. tein muutam...