tiistai 19. helmikuuta 2013

Lankaa ja sukat.

Oli niin ihanan väristä 7-veljestä Raita lankaa jota oli pakko ostaa kolme kerää lähti mukaan.

 Oli pakko heti kokeilla minkä laista raitaa tulee tein varret siksak kuviolla koska olisi tarkoitus tehdä tällä kuviolla oleva liivihame tytärentytölle kokoa 98 cm.teen liivihameen puuvillasta.
Kokeilin mallia sukan varteen jotta on jotain tietoa miten tehdään siksak kuvio on sitten helponpi aloittaa isompi työ,hame tehdään pyörönä kainaloihin asti.Ohje on uudessa Novita lehdessä.

Valitettavasti mun mielestä lanka on kauniimpaa kerällä kuin neuleena en tykännyt ollenkaan raidatkaan eivät menneet ihan kohdakkoin mutta saaja olisi halunnut viellä enemmän raidat eri kohtiin eli täysin erillaisina nää saa nyt kelvata.

4 kommenttia:

 1. Kauniin väristä lankaa ja sukat ovat myös kauniit. Monta kertaa on niin , että kerällä lanka on kauniimpaa kuin valmiiksi neulottuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se usein on myös toisinkin päin kerällä ei näytä miltään mutta valmiina on kaunis.

   Poista
 2. Tykkään kyllä tuosta langasta sekä kerällä että neulottuna <3 Monta kertaa olen kaupassa pitänyt tuota kerää kädessä, mutta en ole raaskinnut ostaa. Onneksi voin ihailla sitä tätä kautta :)
  Kauniit sukat olet tehnyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin katselin tuota lankaa usein sitten tytärini kehoitti ostamaan kun myös tykää tuosta väristä,nyt aloitin ne ihanat kettulapaset tekemään tuosta langasta + oransista olivat niin ihastuttavat siellä neulomon puolella,niistä tykkäsin kovasti olivat kauniit.

   Poista